Sleeping my day away




lördag

idag har det inte hänt så mkt kul vaknade kring halv 11 imorse tänkte gå ut i solen och sola lite men det var för varmt så det blev inget av. nu så har jag städat iallafall. måste damsuga minst 1gång per dag för hunden löser så mkt hår nu.
senare idag så blir det troligtvis att fara till mamma & pappa å äta middag sen blir det att fara till brorsan och carro, lill selma fyller år! så måste fara på affärn snart å köpa nån pressent, jag är alltid ute i sissta sekund.. och ikväll nångång blir det att fara ut och fiska med dexter,lindberg och linda hoppas man får gammgäddan nångång så man får vara med i tidningen haha det är bara ett måste. fick på en riiktigt riiktigt stor gädda förra sommaren men den var så stor så fick inte ens upp den så har fortfarande ångest över det.



världens sötaste gullunge!

hej!

har som sagt varit i stan med tjejerna idag, har ingen aning hur mkt jag spenderade och det vill jag inte veta heller,det lär väl märkas. träffade dessutom sussi idag, det var jätte längesen vi sågs så det var kul att se henne, jag fick se hennes lill kille oxå, så söt! .när jag kom hem från stan var jag sjukt trött så jag lagade mat och sedan vart det att sova, men nu är det nya tag ska fara till sandra på fest ikväll. hade tänkt ha på mig mina nya chinos, skulle raka benen... och jag har en ny rakhyvel som är rätt så vass så jag fick 6 st sår på benet. klantigt jag vet..så kan det gå. ne nu ska jag fara till sandra ha en trevlig kväll!

en fisketur

igår kväll for jag och dexter ut och fiskade,blev inte så länge men jag fick iaf en liiten gädda. lite bilder på kvällen och akilles som älskar att bada



ja.

ja nu är jag här igen, det är ett bra tidsfördriv det här.. imorrn blir det stan med tjejerna ska bli kul. har nyss fått lön så det blir att shoppa. har inte gjort något speciellt idag har blivit två tupplurer och städat så nu är det rent å fint här. jaha.. nu var det nyss några tv nissar som var här och ville ge oss ett erbjudande med massa sportkanaler. NEJ tack... vi får väl se om dex tackar ja


hej!

ja, nu har jag en blogg jag med. vet inte riktigt vad jag ska skriva har ingen rolig nyhet att berätta. men lite har det hänt idag iaf steg upp tidigt imorse för jag skulle ha mattenationella, gick inge vidare det blir nog ig för mig annars blir jag väldigt förvånad. sen efter det så ringde jag till sandra å påminde henne om att det var köttfärslimpa på skolan idag, så vi åt det sen for vi hem och nu har hon hjälpt mig med bloggen via telefon så tack för det! ne nu ska jag gå och laga mat. ha det bra allihopa!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0