hej

nu har jag inte skrivt på ett tag men det har ju varit jul, julen har varit bra umgåts med familjen och mkt fina och bra kulklappar har jag fått :

gardiner & tyg till prynadskuddar
parfym
pengar
pressentkort på "mias lustgård" och "ljusexperten"
filmer hela serien av "tusenbröder"
volymaster alltså volym tång till håret
köksmatta
dvd filmer från när jag var lite å så 
tröja

idag så har det inte hänt så mkt, tvättat lite och rensat ut garderoben på kläder som jag aldrig använder, vilket jag har försökt många gånger och sen her man iväg typ två tjöjjer eller nått och med dom andra så tänker man "jag kommer säkert behöva den nångon gång" men nu fick jag faktisk bort mer än vanligt :) men tycker ändå att det är sjuk trång i garberoben...

stakars tyson ( katten) idag när killen skulle gå ut med hunden hör han en katt som sitter å åmar sig och så tittar jag ut då sitter tyson uppe i ett träd på en fågelhålk och vågar inte hoppa ner i snön han trodde väl att han skulle drunkna :P men dex räddade han och han fick snö nästan till midjan så jag förstår att kisse inte vågade haha, aja tråkig historia kanske ?. och på tal om ingenting så kom våran ( killens då...) dator idag :) så skönt med en ny och snabb som tusan är den också, höll på att bli knäpp på den andra som laggade och tog en evighet på sig att få upp en sida. 

ne nu ska jag kanske klicka hem något fint från ginatrico, hoppas det går nu för det gick inte igår. sen ska jag försöka ta mig isäng liiite tidigare än vad jag har gjort den senaste veckan har somnat kl 4 och så sover jag bort typ halva dagen.. ååh får se om jag lyckas vända tillbax dygnet innan skolan annars kan det bli tungt.

 ha det bra !





 


ledighet!!

jag älskar det! nu får man ladda upp batterierna. bloggar inte så mkt nu men så här vintertid så har man inte så mkt att skriva om för man gör ju INGENTING! haha. på vintern håller jag mig inomhus vid datorn eller tvn. men en trevlig sak har jag att berätta och det är att jag har lov, bättre kan det inte bli och imorrn ska jag få sova ut , yes :) nu är livet fulländat..
nu ikväll har det inte hänt mkt.. killen är på fest och jag sitter hemma själv roar mig med datorn å tvn och det är ju inte allt för ovanligt men det går bra det också, det är riktigt skönt att bara ta det lungt på helgerna och slippa att må skit dagen efter :) nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och se "the heartbreak kid" som jag tror jag har sett tio gånger snart men nu har jag min bärbara dator och då har jag inte så mkt att välja på för stor-klump datorn har gått sönder.. men filmen jag ska se är faktiskt riktigt bra! den rekommendrer jag till dom som inte sett den. ha det bra !


julklapps shopping

hejhej! idag när killen kommer hem ska vi fara en sväng till stan och köpa julklappar, har kvar att köpa till föräldrarna & syskonen, det är så svårt att köpa till killar speciellt tills sin pappa för han har ju typ allt redan :P men jag hittar säkert något bra. är igentligen inte så sugen på att fara, är trött och det svinder i huvet ? :S skulle häldre ligge hemma och se på tv eller något som vanliga haha, t.ex se "halv 8 hos mig" som jag kommer att missa. men som tur är finns det ju tv4 play. nu snart ska jag börja laga någon middag blir en tidig sådan eftersom jag häldre äter hemma än att stanna av & äta i stan nångonstanns som bara drar ut på tiden. ha det bra!


RSS 2.0