new moon

jag länktar sjukt mkt !! vill se den nu nu nu..


den oseriösa ni måste se :P

shopping

lite av det jag shoppade i helgen


snabbis..

nu snabbis kastar jag in ett inlägg här. idag har man varit bakis , fast ovanligt lite bakis :) det kanske finns ett litet hopp ändå ? att jag inte ska bli så dålig dan efter, men men så idag har det har varit en lugn dag. nu ikväll har jag och gubben sett en film, blir nog mer tv tittande nu. skriver imorrn eller nånannan gång! hejdå

ååh

varför kan det man beställer aldrig se ut som på bilden? denna tröja som jag beställde har "puff på axlarna" eller hur jag ska beskriva, inte fint.. på mig iallafall ser ut som en muskel knutte :P

syns det på den här bilden? nee..


hej

har varit i skolan idag.. tur att sandra ringer och väcker mig, jag har tydligen slutat vakna av väckarklockan och stänger av den i sömnen eller nått ? idag måste jag ta itu med alla läxor som jag redan sammlat på mig ( känns ju bra?) har varit sjuk faktisk!.
sen idag så ska jag fara och fixa ryggen ska bli så j* skönt att bli av med alla knutar å skit man har där. nu blir att städa innan jag fixar ryggen för det kan jag inte göra efteråt.. hejdå!

film

älskling hyrde en film ikväll, riktigt bra! nu blire att skynda sig in i duschen å sen hoppa i säng! nattinatti!


                                      Men som hatar kvinnor

ny design

vad tycker ni? tack sandra som hjälpte mig    http://nilssonsandraa.blogg.se/

hej

tjoho" var en trevlig kväll igår , var med ankan var nere på udde och tittade på band sen på bruket och sen pärlan.
nu ikväll kommer älskling hem, som har varit borta sen i onsdags :) hade inte så mkt mer att skriva. bye!

bakis

ja idag är man bakis som vanligt fast jag drack lite igår.. måste iallafall börja med att berätta vad jag såg det första jag gjorde när jag vaknade , världens största äckligaste jävla spindel på sovrummsväggen, han trilade ner i tvätthögen som låg på golvet och jag fick panik!! ringde pappa och han kom hit på typ 5 minuter och dödade äcklet åt mig :) aja så staratade min morgon iallafall. nu är jag fortfarande jätte bakis! kom nyss ut ur duschen och hoppades på att jag skulle känna mig bättre men iket! ikväll TROR jag att jag ska fara med ankan på bruket är nån pubb där ikväll.. hon tvingar mig men får se hur jag gör troligtvis far jag en stund iaf om jag inte skulle börja spy nu.. snart. aja trevlig kväll alla!


                                                         ÄCKLET!


                                   jag och sandra i går hemma hos mig

nu äre fest

har mina kära vänner här och vi har det såå trevligt. hejråååå




sex on fire

jag vill INTE börja skolan imorrn! känns inge bra! nu vet ni det.
idag har det varit en riktig tråkdag inte gjort mkt alls har städat, tvättat och handlat, är less på bara sitta inne har gjort det sen lördags för i lördags var jag riktigt bakis så jag sov bort nästan hela dagen men det var en riktigt trevlig kväll iallafall först var vi hos oss sen till nått hus & sen till "krogen" pärlan haha, synd att det inte gick att lägga in en video jag spelade in när vi var hemma hos oss när vi satt och spelade gitarr å sjöng, aja trevligt vara iallafall..

bjuder på en låt som vanligt ;)


fixat

idag har jag äntligen fixat till min rygg, haft så ont dom två senaste dagarna så knappt kunnat gå vissa stunder men nu känns det bra :) och ikväll lär det väl inte hända så mkt heller, ska bara lata mig tror jag, blir upp ganska tidigt imorrn.. ska in till stan och så har jag har fått tillbaka 3 tusen på skatten så imorrn blir det att shoppa yeees! ;) men bara liite.. ska inte slösa bort allt. ha det bra!

hej!

idag har det inte hänt så mkt roligt, har varit hos föräldrarna på förmiddagen, tänkte att vovven akilles skulle få springa fritt lite. sen efter det så var det bara att fara på jobbet slutade 21 ikväll, så nu har jag nyss fikat & duschat och sitter nu å lyssnar på min kära uno svenningsons låt, så braa. nu ska jag hoppa i säng eller se tv.. får se vad som faller mig in. hare!

vågorna

nu var det ett tag sen jag skrev, har inte haft nån ork. men sen jag skrev sisst har det hänt mkt skoj, har varit på stranden, varit på grillfest osv.. nu idag blir det bara att ta det lungt tills jag börjar jobba kl 14. ha det bra alla !


mysig sommar låt ;)


shopping

har varit och shoppat på stan idag med sandra, och det har varit äckligt varmt! men nu har man iallafall lite nya kläder! och lite mindre pengar.. nu är jag sjukt sliten efter all värme idag så orkar inte skriva mer. hare bra!


sandra på stään

nolia,stranden,andravarvet

idag har jag inte suttit en stund känns det som har varit fullt upp ända tills nu. mamma ringde & väkte upp mig imorse och undrade om jag ville följa med dom på nolia, och det gjorde jag. det här fick jag med mig hem :
  • 2 mjukisbyxor för 100:-
  • 12 par sockar för 100:-
  • en äkta silver ring 169:-
  • ett armband med snäckor, typ 39 :-    
vi kom väl hem kring halv 6  slängde i oss middag sen for jag hem till robban sprang in och sökte bikinin (som jag inte hittade) och sen iväg till killingsand med sandra & jenny, efter det for vi en sväng på "andravarvet" och kikade lite med hittade inget speciellt. nu är jag äntligen hemma i lugn och ro! så skönt. ska nog gå å slå mig till ro i min kära fotölj och se "hajen" haha eller kanske nå annat.. sedan blir att att hoppa i säng, vill igentligen sova nu men ska duscha å sånt först.

imorrn blir det stan med sandra å shoppa :)

bad

var på killing ikväll med sandra, det var riktigt härligt och varmt i vattnet så sandra tog sig ett dopp i det blå :P, och jag bada bara benen..badkruka?


kräftskiva

var en riktigt trevlig kväll igår hos kikki :)



RSS 2.0