godnatt

har ont i huvet.. ska igentligen inte sitta och glo in i en data skärm men jag har tråkigt. har varit med tea sandra å jenny ikväll vi gjorde inte så mkt satt oss på udden ett tag och pratade lite sen for vi hem till sandra tvärt och nu är jag hemma, ensam. eller inte riktigt ensam jag har ju min hund här :) och kissen tyson, tur det gillar inte riktigt att lägga mig själv eftersom jag är rädd för spöken, lögligt kanske jag vet, men det blev då inte bättre av att jag och sandra satt och pratade om spöken just innan jag for hem.. men det går bra jag ska sätta på en film snart och lägga mig i sängen :) ska se filmen
"underdog"





bränd!

jag har lagat ute och stekt idag och nu straffar det sig, har bränt mig riktigt mkt hoppas bara jag slipper solfrossan ikväll..men det tvivlar jag på.
snart blir det städa råttans bur om det är någon som är intresserad av att veta det? och sen ska jag hoppa in i duschen. får se vad som händer sen ikväll jag kanske skriver något mer senare idag om jag har tid. tänkte bjuda på lite bilder från går kväll också :)



fiske och inbakat

jag har bränt mig idag suuper mkt ser för jävligt ut! vill hälst inte visa mig men jag tog mitt mod och gick in på ica ändå köpte en ögonskygga på lord och lite annat sen for jag jenny och sandra och fiskade i klinten super mysigt! allt gick bara inte som det var tänkt haha lite trassel och lite drag i skogen, och en person som kanske inte vill nämnas hade en liten handväska på kroken som hon höll på att kasta i haha.

 

efter fisket försökte jag och sandra att göra en "inbakadfläta" vart väl inte super bra men för att vara första gången är jag ganska nöjd :)



nu blir det att lägga sig framför tvn. hare bra!

fix me


lördag

igår "midsommar var vi hos reggan som sagt ,super kul med dexters trevliga släkt och god mat, vart tuvär inga bilder tagna för jag glömmer alltid!. och idag så har jag och dexter varit hos reggan igen och andrietta har hjälpt mig lite med bloggen :) ska försöka fixa till den mera men jag kan inte så mkt ännu. har inte så mkt mer att skriva så hejdåå!

midsommar



hejhej. jag föstår inte vad det är med mig har vaknat med huvudvärk varje morgon nu flera dagar i sträck? riktigt jobbigt.. men jag hoppas det blir bättre till ikväll. vi kommer vara hos regina och grilla m.m, får väl se om jag kommer stanna där hela kvällen eller om jag far någon annanstans senare. nu ska jag gå! hoppas alla får en trevlig midsommar trots det trissta vädret :)


om jag kunde drömma

hejhej mitt liv är tråkigt så jag har inte så mkt att berätta men, igår hade jag deremot migrän, inte speciellt kul. så då var man bara säng liggandes. men idag har jag iallafall gjort lite nytta målade klart altanräcket hos föräldrarna så nu är det färdigt och bra blev det. och så har det hänt en bra grej till! vi har haft världelöst tryck i duschen har tagit 10000 år att duscha men nu hittade vi felet! en "snålbricka" haha bara en sån liten grej och vi som har gått och varit förbannad på det över ett år, så nu tog jag en dusch, helt underbart med bra tryck så nu kan man iallafall kunna ta en snabbdusch. nu blir det väl att lägga sig i soffan och se tv eller kanske börja på att läsa boken som jag köpt. det är den första boken som twilight filmen gjorts av " om jag kunde drömma"





tråk söndag

trött!! men kul var det igår! har lite bilder som togs med mobilen derför ingen vidare kvalla. nu har vi hyrt film, en rysare "amusement" hoppas på att den är bra. hare bra!

     
               

30års kalas

yes så blir det, ikväll blir det 30års kalas och det är lina och magnus som ska firas!

fredag

for till stan idag med sandra å jenny. jag och sandra gick på stan ett tag bara sen kom dexter och hämtade upp mig, vi for till strömpilen för jag skulle byta en kedja som dexter fick i pressent av mig till en större storlek och så lämnade jag in en annan kedja på lagning. och nu ikväll så har ramona,magnus & barnen kommit och hälsat på vi satt ute på altanen och fikade, trevligt trevligt! nu har jag nyss hängt tvätt och är riktigt trött har varit det hela dagen så det blir nog en tidigt kväll för mig. hare bra!

hejhej

idag har det varit typ världens tråkigaste dag! vad gör man dagar då det är så trisst väder? jag har väl dårlig fantasi antar jag. det ända jag har gjort är att jag har städat ätit & glott på tv, hälsade på en stund hos dexters mamma också. nu ska jag gå och duscha och sedan hoppa i säng och se på nån film, blir tidigt imorrn ska in till stan. god natt!

sommarlov!

fan så härligt! inge mer skola på ett tag iallafall. fikade och fick betygen på morgonen alla godkänt förutom matte, men nu skiter jag i matten kommer aldrig klara det ändå så, men med dom betygen är jag nöjd :). sen kollade vi på dom som skulle ta studenten, lyckliga människor som aldrig mer behöver gå till skolan och igentligen skulle jag vara en av dom, men dum som man är hoppade man av linjen som man går på nu ändå haha. sen for jag hem lagade lunch & städade och fixat lite med tvätten, mamma kom hit en stund också och hälsade på, hon kom med lite jordgubbar, mumma. om ett tag blir det att börja på maten hade tänkt göra nått extra gott men är ju ingen höjdare på att laga super god mat så vi får väl se hur det blir med det. men det blir jordgubbar och glass till efterrätt där kan ju inget gå fel iaf. sen blir det att umgås med älsklingen till ikväll nångång och sedan tror jag det blir att fara till jenny och festa. grattis till alla studenter förästen! hare bra.


tisdag

idag var jag i skolan väldigt slapp dag hade bara en redovisning om "tjocktarmsröntgen" inge trevlig grej det där men nu är det gjort, vi hade fika på morgonen med klassen och hänga gubbe. sen var det brännboll på brännan, lika tråkigt som vanligt. sen efter det for jag till stan skulle till sjukhuset på medicin, skulle prata om medicinen jag tar mot makatarr, så nu har jag fått lite klarhet om det, känns bra. vart lite shopping också kan aldrig hålla mig från att shoppa när jag lix är i stan det slinker lätt med lite kläder när man igetligen ska ha något annat men ja , det blev iaf korta shorts, ballerina skor, tröja och en klänning, klänningen var väl inte så super snygg men den var billig 50 kr det var halva priset. efter stan så åt jag hos mammaåpappa satt på altanen och kopplade av, blir alltid så trött efter man varit i stan? men nu är jag hemma och har nyss städat ska snart prova de nya kläderna också  :) sedan blir det att lägga sig att koppla av i soffan och ladda upp inför morgondagen, då det blir avslutning, födelsedags firande och fest antar jag ? so long!

måndag

hoj hoj igår kväll så hyrde vi en film "patrik 1,5" den var ganska bra handlar om två bögar som skulle adoptera ett barn som var ett och ett halvt på papperna men dom fick hem en 15 åring istället, lite komiskt var det ju. idag så har jag varit hos mamma och hjälpt henne att måla altan reket vart inte riktigt klart men ska fara dit om nån dag igen å måla färdigt målade bara grundfärgen nu. sen så kom dexter och mammsen bjöd på middag hon skulle göra något nytt som hon inte gjort förr och det vart någon vääldigt stark fiskrätt men den var god. efter maten så for vi till laxbaken dex skulle hämta något å så nu är jag hemma, ska snart se "halv 8 hos mig" sen blir det att göra ett skolarbete som ska vara klart imorrn, det sissta skolarbetet dessutom!  härligt snart sommarlov. nu ska jag gå å rota i kylen/frysen/ skafferiet efter något gott sen sätta mig framför tvn. hare!


lördag

idag har jag varit hos mammsen å pappsen vi åt grillat, joel carro och selma var där också så det var kul. sen for jag hem och gjort mig klar för ska fara till magnus ikväll där är det grillfest och fotboll som vi ska se på tv, får se om jag hinner se fotbollen vet inte när den börjar, hade som tänkt mig till klinten också ska fara med sandra dit och kanske nån fler om det är någon som hakar på, det får vi se. har förästen fått en sviina bra platt/locktång av pappa (man kan göra både platt & lockar med den) så jag försökte på mig att göra fina lockar nyss så nu har jag lockigt :) vart inte så bra men man blir väl bättre på det efter man gjort det några gånger. ne nu ska jag gå å fika nånan jag far. ha en trevlig kväll!

fredag

idag har jag varit i skolan och gjort svenska provet, hoppas det gick bra det kändes ganska bra iaf. slutade tidigt innan lunch så jag följde med ramona till skellefteå hon skulle köpa upp presentkortet på Duka som hon och magnus fick som bröllops pressent. det vart skit snygga grejjer hon köpte!. kom hem kring halv 6, åt sen gick jag och la mig sovde i nån timma. alltså jag har börjat sova bort mina dagar! jag sover typ jämt ofta iaf och oftast på just fredagar, vad håller jag på med fredag ska man ut å ha kul men jag är typ alltid trött har ingen ork. men jag får se hur det blir ikväll var igentligen bjuden till jonas på grillfest men jag vet inte om jag ids har iallafall ingen dricka så isånnafall blir det nyktert och så har jag typ lovat att skjutsa tea och jenny om dom nu ska på någon fest ikväll, vart även bjuden dit men åååh måste jag vara så trött jämt jag skulle kunna gå å lägga mig nu, men det vill jag inte heller för då lär jag väl få ångset över att sova bort hela ledigheten... aja nog tjatat om min trötthet. nu blir det att ta sig en funderare. so long!

torsdag

idag har det varit slappt i skolan, som vanligt nu på slutet vi har inga lektioner längre men det är bra! mindre skola desto lyckligare blir jag haha. for hem vid lunch idag sen dess har jag lagat mat, städat och sett på tv som vanligt.. nu snart kommer dexter hem och som vanligt pajjar bilen när det är som mest opassande, startmotorn pajja imorse så nu måste han skynda sig att fixa det för vi har blivit bjuden på middag hos mina föräldrar, gott gott mammsen gör alltid god mat, lär väl bli där ett tag ikväll, sen måste jag läsa färdikt boken "pojken som kallades det" som jag ska ha provet om imorrgon, har bara ett kapitell kvar tror jag. hoppas man fixar provet nu orkar inte ha massa kvar att göra. idag hade jag igentligen tänkt fara till stan och se på när jenny, kikki å alla går på balen men neej det gick inte för att mamma hade glömt lämna bilnycklarna, köra bil utan nycklar? aja synd att jag missar det iaf hade gärna velat se dom. men nu ska jag snart fara om vi nu får igång bilen. ha det bra!

tisdag

dagen började med att stiga upp rätt så tidigt och bege sig till vårdcentralen, skulle ta prover på en massa grejer. senare for jag till skolan hade bara en lektion idag och det var psykologi sen stannade jag tea och sandra kvar ett tag sandra försökte hjälpa mig med att lägga till en profil bild på den här bloggen och jag har försökt själv också men det går inte, vad är felet ? sen idag vet jag inte vad som händer lär väl inte hända så mkt, tvätta måste jag göra iaf. å så är man sugen på att se twilight igen den var så sjukt braaa jag har gått å blivit en twilight freak, tror aldrig jag kommer bli less. jag har fått för mig att det är en serie så om det är så så måste man ju gå å köpa boxen.


twilight

är ledig idag! alltid lika skönt att slippa skolan.igår kväll såg jag filmen twilight en riktigt bra film så jag såg den idag igen, den som inte har sett den måste se den!


RSS 2.0