tisdag

dagen började med att stiga upp rätt så tidigt och bege sig till vårdcentralen, skulle ta prover på en massa grejer. senare for jag till skolan hade bara en lektion idag och det var psykologi sen stannade jag tea och sandra kvar ett tag sandra försökte hjälpa mig med att lägga till en profil bild på den här bloggen och jag har försökt själv också men det går inte, vad är felet ? sen idag vet jag inte vad som händer lär väl inte hända så mkt, tvätta måste jag göra iaf. å så är man sugen på att se twilight igen den var så sjukt braaa jag har gått å blivit en twilight freak, tror aldrig jag kommer bli less. jag har fått för mig att det är en serie så om det är så så måste man ju gå å köpa boxen.


Kommentarer
Postat av: linn

Det finns 4 st böcker och hitils har det bara kommit ut en film som är baserad på en första boken, dvs. Twilight. Dom har nyss blivit klar med film nummer två: New Moon som har biopremiär den 20 November :).. Sedan ska dom börja spela in de andra två böckerna :) dvs. Eclipse & Breaking Dawn!! :D (Lisa, JAG är ett freak i detta)

2009-06-02 @ 17:30:45
URL: http://linnorlin.blogg.se/
Postat av: linn

När du loggar in på bloggen och fått en kommentar klickar du bara på mitt namn för att svar a:) Då kommer du komma till min blogg och måste skriva ditt svar i kommentar-fältet ;) .. Och du måste fylla i ditt namn när du svara ex:



namn: lisa

e-post: (du behöver ej fylla i detta!)

URL/Bloggadress: http://aanderssonlisa.blogg.se



:) Hoppas du förstår!

2009-06-02 @ 23:56:10
URL: http://linnorlin.blogg.se/
Postat av: linn

Tack!! bra =)

2009-06-03 @ 10:59:09
URL: http://linnorlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0