sliten...

fy*fa.. vad jag är trött , jag har bara varit ledig 1 ändaste dag på två veckor.... och så ska jag jobba helgen oxå! eller ja... det blir ju bara söndagen för imorgon blir det 90års kalas för lilla mormor :) det ska blir så trevligt att få fira henne och träffa en massa släkt. nu är jag som sakt dödstrött efter att ha kommit från praktiken och har slängt ihop en middag som är i ugnen nu, pommes och köttbullar...hmmm ja kanske inte den bästa middagen men örk man inte så!
nu ikväll blire bara lugna puckar... helst skulle jag lägga mig och sova nu men ska tvinga mig att vara uppe ett liiitet tag åtminstone :P haha liknar ju ingenting om jag ska sova nu snart :O ne nu ska jag kolla om maten är klar sen efter det ska jag duscha av mig praktien haha... aja trevlig helg krams.

fredag

nu är snart lovet slut och det är dags för praktiken, gruvar mig för jag har så jäävla kass rygg, förra gången jag praktisera kan jag ju inte påstå att det gick så bra jag hade svin ont i ryggen och så fick jag ryggskott tillslut  :/ men nu i veckan så köpte jag en ryggskena och sen ska jag köpa stödstrumpor och nån zoon salva eller nått liknade för nu jävlar ska jag inte få ryggskott!!.
lovet har varit bra, det har varit mest lugnt. igår va jag och mamsen  på bio vi såg "flickan från ovan" det var en ganska annorlunda film inte så lik andra men den var riktigt bra faktiskt och rörande.
nu vill jag se filmen "sebbe" som går på bio den verkar vara riktigt bra den me.
nu ikväll blir det nog bara lugnt :) ha det!




RSS 2.0