KLART!

ja sisådär 1 och en halv timma senare är det färdig rivet

och här är beviset :) ååh vad duktig jag är haha


nu ska det rivas

kom nyss från skolan, har gjort ett omprov i psykologi från länge tillbaka men nu är det gjort och det känns som jag svara rätt på alla frågor förutom den sissta som jag inte hade pluggade in.. känns riktigt bra, hoppas bara det blir lika bra som det känns :P nu är det dax! nu ska jag börja riva tapeterna i hallen, skriver sen hejdå!

snart tapetsering!

var som sagt i stan idag och köpte tapeter, det blev dom här för dom var både billig och snygg :) så imorgon blir det att riva tapeterna som är i hallen och sen om vi hinner kanske börja tapetsera :D! weeei det kommer bli så fint! nu blir det att lägga sig och se film, godnatt!


ledig idag

ledig från skolan idag , super skönt med en lång helg. idag blir det att fara till affärn snart ska handla lite mat till lunch. senare idag blir det att fara till stan ska hälsa på killens pappa och kanske mest troligt köpa tapeter till hallen också :D :D yes! jag är lycklig.. har velat tapetsera om hallen ända sen vi flyttade hit så hoppas det blir av nu :) jag är sugen på blommiga tapeter men det håller inte killen med om eftersom vi har det i två rum redan :P men typ alla tapeter med möster är ju blommer ? aja vi får se vad vi väljer lägger in nån bild ikväll kanske. ha en trevlig dag!

godnatt

usch vad jag är trött kom nyss hem.. ska lägga mig snart tror jag men det känns såå jobbigt att gå och tvätta bort sminket och allt det där, men jag ska ladda batterierna å göra det snart så jag få lägga mig nångång. ne jag ändra mig jag ska göra det nu ;P hejdå och godnatt!

hela familjen  jag, älskling, akilles och tyson :) haha


fredag!

hejhej! var varit på skolan och på stan idag , shoppade lite! två skor och en kofta (koftan vart på tok för stor) hittade bara bild på en sko..och så lämnade jag in en bild till dom på make up store :P framkallade bilden på fotopapper och den vart inge bra!! ser mycket bättre ut i kameran då kortet är litet :P aja vi får se hur det går. ikväll blir det en myskväll själv här hemma, går bra det också.. ska snart sätta mig framför tv det börjar väl nått bra nu kl 8 :)  till dig sandra: jag blir så fffföööörrrrrrrBANNAT! less på att du tjatar om mina stav fel :P



Boots från Skopunkten.com

polotröja h&m , skor skopunkten

länktar

länktar så sjukt mycket till filmen new moon!!! men snart snart ;)

SNYGGINGAR!

städning

nu är det städning för fulla muggar! har städat så jag håller på att svimma känns det som.. tar en pause nu medans killen skurar golvet :)

var på bio igår med dex, vi såg "flickan som lekte med elden" riiktigt bra var den!


måndag

hejhej! har inget kul att berätta som vanligt nästan, men nu ikväll var jag och hyrde filmen "vi hade i alla fall tur med vädret igen" vilket jag tror är en skit film, jag har sett första filmen och den var inte speciellt bra, ville ju igentligen hyra en typisk tjejfilm :P men tror inte killen skulle tycka att den var så kul att se. nu blir det att mysa ner sig i fotöljen med lite chips :) ... läxan får vänta tills imorrn!


fredag lördag söndag

fredags var jag på stan med sandra & jenny, vi shoppade och sedan blev jag sminkad på make up store, belv inte nöjd alls, sminket var det inget fel på men jag tyckte att det inte passade på mig.. kanske lägger in något kort sen.. och jag blev tillfrågad av en som jobbade där om jag ville gå modell åt dom :O alltså jag ska gå catwalk !!!! shit jaa vi får väl se hur det kommer gå, är sjukt nervös bara jag tänker på det!

lördags minns jag inte vad jag gjorde på dagen men på kvällen blev det iallafall pubben på spiran var 50 års kalas där, och det var riktigt trevligt :)

söndag idag har jag inte gjort någonting alls förutom att städat liiite. sen ikväll blir det att se en film som älskling har hyrt " eden lake" en skräkis.

shopping och make up store, imorgon

imorrn blir det att bli ompysslad i sminkstolen på make up store, jag är nervös! kul med glasväggar just där man sitter ??!! ne de tycker jag är dårligt. och shopping blir det också, har kollat runt lite på h&m´s sida och skopunktens och hittade lite som jag vill ha.. får väl se vad som införskaffas imorrn :)



+
  • näspercing
  • damsugspåsar ;)

kjdsfsf

hejhej, har inte mkt att berätta för idag har det varit en tråkig dag.. har bara suttit hemma och gjort ingenting förutom att jag har städat lite. men ändå tycker jag att dagen har gått så sjukt fort! nu ikväll var jag och handlade iallafall, åt en sen middag åt typ nyss! träffade på ramona, reggan och amandus på affärn också trevligt trevligt! var så längesen sisst. nu ska jag gotta mig i soffan med lite chips som jag köpte sen blir det duschen å sisst men inte minst sängen! i morrn blir det skolfoto :O usch jag vill inte jag blir aldrig bra på kort..aja trevlig kväll!

sega dator

nu är datorn riktigt seg, bloggen iaf men det ska nog gå ändå. idag blev det en riktig skit dag för en stund. skulle till rygg-fixaren och hade såklart glömt husnycklarna och (var tvungen att ta mig in för jag skulle lämna hunden) så jag var utelåst for till killens jobb hämtade hans nycklar skyndade mig hem , var redan seeen! åkte hem tänkte att jag INTE skulle låsa denna gång för att ta mig in sen blablabla.... lämnade nycklarna på killens jobb igen och sen när jag skulle hem var ju utelåst ännu en gång, klantskalle! aja nu är ni less på min historia men nu är det lungt och skönt iallafall utan stress.

var och köpte den här idag hos frissan, ett värmeskydd som skyddar mot fukt så man slipper frisset! 160 nånting kostade den.

måndag

nu har jag varit lat och inte skrivit men det har varit fullt upp. i lördags blev det bio med dex vi vart försenade dit så det blev inte den filmen jag ville se vilket var "the ugly Truth" men det blev "beck" filmen istället vad den nu hette minns jag inte, men den var bra iallafall :). och i söndags blev det dop. nu idag har jag hunnit med att dammsuga iallafall och måste tvätta sen också men jag ORKAR inte.... har varit så trött dom senaste dagarna har varit aldelles rödsprängd i ögonen från morron till kväll håller på att somna sittandes också? aja hoppas man piggnar till nån gång! och pågrund av min trötthet så försovde jag mig imorse också!! ne nu ska jag göra någon nytta å städa lite. ha det!



fredag

har inte idits skriva på ett tag eller vad är det nu sen igår kanske ? iallafall har jag hunnit med att färga håret och spelat bilbingo med mamma, håret vart jag inte nöjd med men det blir jag aldrig så det spelar nog ingen roll vad jag gör med det men jag gjorde iallafall blonda slingor småsmå över hela håret kanske lägger ut nån bild sen. och bilbingon var skit kul!! varför kommer man alltid på att göra grejer när det är försent? det var sissta gången nu i torsdags så nu får jag vänta tills nästa sommar till nästa gång! aja så är det men en sak som är säker är att då ska jag vara där tyyp varje torsdag :P om jag inte blir less efter några gånger. ikväll sitter jag iallafall ensam...inte riktigt ensam har vovven å katten här men killen är å jobbar, så har suttit å sett på idol och kändisdjungeln, måste bara lägga ut det här klippet från idol med killen som är förbannad HAHA jag tycker bara det var så roligt :P dålig humor kanske ?........ trevlig kväll!


leave the world behind


ridskola

varit i skolan idag,vi fick börja ta blodtrov fast bara i en plast arm men kanske i en riktig imorrn :O jag kommer svimma :P. sen så for jag med idrotts klassen på ridskolan, var skit kul! har inte ridit på evigheter.. MEN jag höll på att bli avkastad!! hästen jag red på vart rädd för en jacka som hängde brevid ridbanan å blev helt galen, jag tappade stigbyglarna och fick bara klamra mig fast, vart riktigt rädd men jag höll mig kvar och överlevde :P haha så inga brutna ben här inte. nu sen jag kom hem så har jag bara städat bort disk å hängt tvätt å sånt och tjatat på mamma att jag ska få komma och måla hennes skåp men det ville hon inte .. det skulle vi tydligen vänta med, så ikväll blir det väl att tvätta och ta det lungt bara. ha deet!

målat

har målat mammas köksoffa som morfar har gjort idag, eftersom det är morfar som har gjort den var jag rädd att förstöra den.. men det blev bra! sissta varvet imorrn bara sen är den klar. jag vill bli målare! varför går jag omvådnad ?



söndag

har inte hänt så mkt idag men har iallafall varit hos sandra och färgat hennes hår :) nu ikväll har jag bara tagit det lungt.. sett på "topmodell" och "ensam mamma söker" yes! äntligen börjar alla bra program. nu blir det att göra sig färdig för sängen och sedan se en film. godnatt!

lördag

idag är man rätt så trött blev inte speciellt mkt sömn inatt, vart så att jag for till pärlan igår kväll, det var väl trevligt men :) och nu idag så var jag dexter & simon en sväng till lövånger, dom skulle hämta nå däck och  jag skulle passa på att gå in till varuhuset där men det stängde tydligen kl 1 så det gick ju inte så bra.. hade tänkt köpa hårnålar.. dom är super bra där, så ni vet ;) nu i eftermiddag blir det att fara till föräldrarna en sväng och sedan blir det fest i nån stuga mitt ute i ingenstanns, så ser min kväll ut ! ha de!

hudvård

var och köpte dom här två idag, handkrämen är riktigt bra! suger in fort,vilket är bra för det värsta jag vet är kladd om händerna. och ansikts Mousseét är också riktigt bra den motverkar orenheter och igentäppta porer och är för fet hy, nu när jag har varit utan den ett tag har ovälkommna finnar dykt upp så nu blir det att missbruka den :P



apoliva handkräm 27 kr cliniderm pure & clean 89 kr


regn

inget trevligt väder idag inte! det första man hörde när man vakna i morse var att det spö-regna ute och då var det extra mysigt att ligga kvar i sängen, men fick lov att göra det iallafall för jag hade huvudvärk och magont men det är bättre nu :) ikväll vet jag inte vad som händer det verkar heldött, men det kan vara skönt att vara hemma nån helg också och bara ta det lungt.. ja jag får väl se vad som händer. nu blir det iaf att sätta igång en tvätt som jag skulle gjort för längesen. ha det bra!


tyson som ligger och myser

heloo

idag har jag fixat lite, har ring frissan och make up store så har fått tider nu :) varför blir man aldrig nöjd med håret vad man än gör? kommer garanterat inte bli nöjd nu heller men jag ska ge det ett försök! nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lungt, ska se lyxfällan och sen scary movie 4, tycker alla scary movie filmer är så bra haha :P ha en bra kväll!



make up store


mycket man vill göra
  • ringa och boka tid till "make up store" för sminkning (har ett pressentkort :D)
  • ringa till frissan och boka tid (är less på samma gammla hårfärg)
  • och så vill jag boka tid för en tatuering också :P (men det får vi se om, om jag törs?)

september

nu är det 1 september och slut med sommar månaderna för denna gång, var/är riktigt varmt och härligt idag och jag vill ha mer av denna värme! jag vill inte ha höst/vinter det är det värsta jag vet... vill inte ens tänka på det så nu slutar jag skriva om det. var iallafall och hälsade på mamma tidigare idag och akilles fick springa lös, vilket han älskar han blir helt galen :P


RSS 2.0