fredag :)

var på stan igår och shoppade med jenny sandra och azra, kul kul  fick med mig 3 klänningar hem, man måste ladda upp inför krogen nu när snadra snart fyller 18 :). ikväll blir det fest tror jag.. hoppas jag kommer ihåg att ta med mig kameran som jag är så dårlig på. trevlig helg!

.........

jaha vad ska man skriva nu då, har inget att skriva om nu för tiden. var iallafall och fixade ryggen idag och jag hade bara en låsning :O yes äntligen bra. måste börja göra några övningar för att det ska hålla sig men det ids jag aldrig göra :P ikväll blir det kanske prommenad med reggan sen ska jag och vännerna ha spelkväll och så ska jag såklart se "bonde söker fru".



jag är en latmask

jopp det är jag! nu har jag varit riktigt slö med att blogga.. jag tror jag är utbränd ? det känns då så iallafall. jag har praktiserat på mårsgården (hem tjänst) och nu idag har jag jobbat på edfastgården bra med lite pengar.. ska jobba imorrn också men jag vill inte för jag vill bara sova :P hela dan ... helst.
nu ikväll var jag hos reggan träffade dex familj och syskon barn, det var fullt hus :P nu är det väl bara att pallra sig i säng så man orkar med jobbet imorrn.

nattti

hej

lördag kväll är det och dagen har bara varit lugn, jag och killen bjöds på middag hos mina föräldrar. får se vad som händer senare ikväll om man far och hittar på något eller kanske blir det bara en lugn hemma kväll.
i fredags var jag med mina kära vänner satt och pratade sådär öppet som man bara kan med dom närmaste och dansade :) skit kul var det men jag kunde knappt dansa pga ryggen :P lägger ut bilder från kvällen sen. nu ska jag dra haree!

underbara låt!

tjoho!

börjar bli lite små less på att vara hemma på dagarna å ba ligga och göra ingenting.. men man ska inte klaga på det heller man får ju om inte annat vila upp sig :) tidigt imorse for jag till ryggfixarn igen och jag har tydligen haft ryggskott trodde han och sen hade jag 5 låsningar och tre bara i nacken :/ men jag är myket bättre nu iallafall. har legat på värmedynan i sängen och tittat på "bonde söker fru" och "dagens man" på tv4s hemsida sen jag kom hem, riktigt bra det där att man kan se hela avsnitt som man har missat :) nu nu ska jag laga mig nån lunch och sen lägga mig i sängen igen. ha det bra !

bajsrygg

ne nu jävlar alltså. har varit hos han som skulle fixa ryggen nu och han sa att jag har låsningar i bägga höftkulorna och en bit upp på ryggen ( inte konstigt att det gör så jävla ont!!!!) och massa muskel knutor m.m. ÅÅH kommer kanske ha så här ett tag eller länge det visste han inte. jag får inte göra något inte ens laga mat. hur ska det här gå.... nu vet jag hur det känns att vara gammal iallafall.

aaaaajjjj!

är hemma från praktiken idag och jag ska tala om för er att jag har aldrig haft så här ont i ryggen. det tar typ 10 min för mig att ta mig några meter. kan inte sätta mig upp själv ingenting det gör så ont bara jag rör mig någon cm så jag börjar stört lipa .. det här är en påga. nu sitter jag här på en stol och väntar på att mamma ska komma hit, hon måste hjälpa mig upp härifrån. sen ska jag lyckas sätta mig i bilen på något sätt och fara och fixa ryggen. ååh jag gruvar mig för varje rörelse... nu uch nu vill jag bara ha det här fixat :(   idag tycker jag synd om mig själv...


hallen

nu kommer bilderna på hallen, den är inte riktigt klar än men nästan :) och lille tyson ville vara med på bild.

fredag

hejhej sitter hemma hos sandra nu :) dom sitter och tar några öl och jag är nykter. vi har suttit och tittat på gammla video inspelningar på tex när vi hade dans uppvisning :P riktigt kul.
sen ikväll blir det kanske att fara till pärlan eller nått..finns inte så mkt annat att välja på här..ne nu ska jag vara lite social. trevlig kväll allihop!

hejhej

har blivit slö på att blogga känner jag men har varit så trött på sisstone och haft mkt att stå i så har som inte haft varken tid eller ork. minns nog inte sisst jag satt i soffan och tittade på tv typ ett helt programm :O och då är det något fel för jag brukar bo framför tvn :P. ne idag var jag hemma hade ont i huvudet imorse men det har blivit bättre nu, så ska nog fara imorrn om det inte blir värre. har målat lite idag nu är klädhängaren färdig målad och killen håller på att måla dom sissta listerna så ikväll är nog nästan allt klart, hoppas jag! är så less på alla verktyg m.m som står framme och ivägen.. i hate it! nu ska jag hänga tvätt och starta en ny tvätt.

förästen så var jag hos frissan igår skulle bara färga mina slingor lite ljusare men jag blev typ hjusbrun/blond :O INTE riktigt så jag hade tänkt.. men men det får väl duga.. (jag tror) hon har blandat ihop mig med en kompis som.. ja jag orkar inte berätta hela historien :P inte så bra bild och okammat hår


snart klart :)

mamma är här nu och tapetserar, bra att hon kan hjälpa till när varken jag eller killen är speciellt duktiga på det där.. men nu snart är allt färdigt :) bara liite liite kvar.. blir nog klart ikväll, och så har vi målade listerna och dörrar och imorgon ska jag måla klädhängaren sen så ska jag lägga ut ett kort och visa hur fint det blev. blir att lägga sig så fort det är färdigt iallafall, är dödstrött ikväll! jag är så trött så jag mår riktigt dåligt, frossa och allt.. och varför jag är så trött är mårsgårdens fel, jobba där hela dagen idag och det var mkt springande hos olika personer. ne nu ska jag gå å hjälpa mamma. ha det!

lördag

var på stan med sandra i fredags och shoppade dom här två koftorna ( jag är kofta beroende) undra hur många koftor jag har hunnit köpa under den här hösten :P + så köpte jag  maskara, örhängen och läppstift.


och ikväll blir det fest! men är så j*kla trött idag så jag måste försöka bli piggare snart annas vet jag inte om jag orkar..
jenny och jonas varit förbi idag också vi satt bara i soffan och tittade på tv "robot wars" eller hur det nu stavas.. jätte kul? men det var inte vi tjejers ide :P sen följde jag och jenny med grabbarna för dom skulle äta skrovmål. nu blir det att ta med mig akilles och fara och hälsa på mamma&pappa. ha en bra lördags kväll!


jahapp

fick en överrasking när jag kom hem idag.. nu har akilles (hunden) bitit sönder sin bädd som han fick av mig för bara nån dag sen.. typiskt :(

sne bild

RSS 2.0