tomat

har varit med kikki idag, solade ute på en flotte, bara pratade och hade det mys men nu straffar det sig att man inte andvänder solskydds faktor, jag är tomat och det är inte skönt!
nu ikväll sitter jag och tittar på filmen "smekmånaden" riktigt bra film men kommer inte hinna se klart den för jag ska hoppa i säng nu snart för jag ska upp kl 6 imorrn å jobba, men det är en kort dag slutar kl 12 så det är ju skönt. ne nu drar jag bye


ellos

har beställt lite mysiga vinter/höst kläder från ellos , ska fara och hämta ut paketet ikväll, det blir en överraskning för jag minns inte allt vad jag beställt men det här är det jag minns..


söndag,måndag

i söndags for jag och dex till vännes för att hälsa på erika & greger, dom bjöd på grillat "mumms" och efter maten for vi till tavelsjö och spelade mini golf, erika vann och jag kom tvåa ;)


våran hund akilles    minigolfen

och idag har jag inte gjort så mycket alls mest sovit bort hela dagen, men for en sväng till föräldrarna nu ikväll brorsan och hans dotter selma var där och så knäppte jag nårga kort.


mamma&selma    brorsan?!                slema

här igen

hemma igen! kom hem torsdagkväll var riktigt trevligt där borta, kommer lägga in bilderna inom kort från veckan som var. jobbar i helgen gör jag också, är riktigt trött jag kan INTE sova när jag vet att jag ska upp tidigt och det är då man behöver det som mest.. håller på att somna här känner jag så jag ska gå å vila lite. ha det bra!

snart





snart bär det av till norrfällsviken, ska campa ;) har inte börjat packa förns nu och ja det blir ... 5 väskor + en kylbag och säkert nå mer.. undrar hur fullt det kommer bli i bilen haha det blir intressant att se om vi ens syms? vi far kl 9 imorgonbitti. nu ska jag gå och checka av listan å se om jag verkligen fått med mig allt. hare bra för det ska jag ha! byee

kort spel är det jag är bäst på

enligt mig själv iallafall, dex håller nog inte med, blir att ta en till match snart jag har blivit beroende av "vändtia" och "stress" så jag tjatar på killen min att han ska spela med mig :P aja ne idag har det inte hänt så mkt har varit hemma och städat och tvättat håller på att tvätta som en galning, hade ett berg här.. och så har jag beställt lite kläder från "ellos".
hade tråkigt ikväll och hade kameran till hand så jag tog lite bilder.

                 
söt akilles                               så här ser jag ut när jag gäser framför tv....

ja..

ja idag har det inte hänt någonting kul.. har varit hemma och sett på tv (inte allt för ovanligt) tvättat och varit och hämtat bilen som jag ska få låna av mamma och pappa i sommar, ingen värsting bil precis en golf av den minsta sorten. nu ikväll så har jag gjort en "kom ihåg" lista om vad jag ska packa med mig inför högakusten och dit ska jag med sandra tea å jenny på måndag och sova i stuga i fyra nätter OM jag får ledigt måndagen vilket jag MÅSTE få, jobbar imorgon så då ska jag höra efter om någon vill byta med mig. nu blir det natti natti som man tar sig upp i vettig tid imorgon. godnatt!

godnatt

ligger i sängen nu dex har fixat en 10m lång internettkabel, skönt att kunna ligga här. har varit riktigt trött och sliten idag,jobbade imorse men sovde nästan ingenting i natt så, det blir en tidig kväll för mig.. kanske inte är så jätte tidigt? imorgon får jag iallafall sova ut, är ledig då. nu blir det att he på nån film ska kolla om jag har kvar några bra på den här bärbara datorn. godnatt!

ångest

nu har jag varit tråkig och inte skrivit på nån dag men har inte orkat,och så har jag inte haft så mkt vättigt att skriva om men det har jag väl inte nu heller.. ska iallafall berätta att jag ångest!! jag börjar jobba imorgon och det känns inge bra.. man hade ju gärna vilja vara ledig hela sommaren haha, men det är ju bra med pengarna. nu ska jag gå och se tv och ha lite mera ångest. so long!

19 år

ja då är man 19.. snart smäller det väl bara till så är man 30, jag har redan åldersnojja! är så rädd för att bli gammal. men men nu är den dagen över och det har varit god mat, fina pressenter och gott sällskap :) har tuvär inga bilder på någonting för jag glömmer som sagt alltid kameran. ni som läser min blog tycker väl att jag är svin tråkig eftersom jag har inga bilder men jag ska bättra mig... hoppas jag. nu ikväll var jag och dex en sväng på bilbingo och sedan for vi till reggan och har suttit där och pratat ikväll, grabbarna är väl inte speciellt sociala dom sitter bara och spela hockey men vi har det så trevligt utan dom också. imorgon blir det att fara till reggan igen och hjälpa till att måla, det blir riktigt bra! vi målar om i tvättstugan till hel vitt :) ne nu ska jag he på en film och lägga mig utan karl igeeeen. sov gott!

sov gott nu cigge




 han blev  2, 5 år gammal, kommer sakna dig lill skrutt!

regn..

vart tog sommar värmen vägen? nu måste man ju nästan ta fram vinterjackan.. tragiskt. hoppas på sol till helgen jag och älsklingen ska hitta på något då hyra hotel/stuga eller liknande. ikväll blir det att fara ner till reggan blir öl drickande för dom men jag håller mig nykter, efter helgen som var så är jag inte så sugen på en baksmälla. nu blir det att hänga tvätt och sedan göra mig klar. ha det!

lungnet efter stormen

ja idag har man ju kanske inte mått toppen bra, har suttit i fotöljen heela dagen och tyck synd om mig själv och det gör jag fortfarande för jag känner mig fortfarade spyfärdig,hade ju igentligen tänkt mig till gumboda ikväll också men är för sliten för det.. nu är jag ensam här hemma inte ens hunden är här och jag har nyss suttit och sett ett spök program på tv, vet att jag ingentligen inte ska se sånt för då blir jag väl änu mera rädd men jag måste bara se det :P skiit läskigt någon som såg programmet på tv4 fakta "andar finns dom?" dom var på ett gammal fängelse. aja ska inte skriva nått mer om det nu, kommer måste lägga mig ensam ikväll så jag måste hinna att förtränga det. ha det bra !

lite bilder från igår ska jag bjuda på också :)


closer


ett tag sen

var ett tag sen jag skrev nu har haft lite fullt upp. det har varit wheels, shopping på stan och burträskmarknaden. idag blir det bara att ta det lungt tills ikväll iallafall känner mig helt slut. ne nu ska jag ut i solen ett tag . ha det bra!

RSS 2.0